Добре дошли в
УСОБ - Равадиново

УСОБ - Равадиново се намира в подножието на Странджа планина, на 6км от град Созопол и на 3км от къмпинг „Златна рибка“. Състои се от 18 бунгала - 7 двустайни и 11 едностайни.

Настаняване и ценоразпис

УСОБ - Равадиново разполага с едностайни и двустайни бунгала. В базата се допускат домашни любимци. В УСОБ - Равадиново не се предлага изхранване на гостите, но в близост в с. Равадиново има магазини за хранителни стоки и заведения за хранене. При въпроси по настаняването, моля обърнете се към условия за ползване или отдел „Социално Обслужване“.

#

Двустайно бунгало

Двустайните бунгала имат 2 самостоятелни стаи с 2 и 3 легла. Всички бунгала разполагат със самостоятелен санитарен възел, телевизор, хладилник и веранда. На всяка веранда има масички с 2 или 3 стола.

#

Едностайно бунгало

Едностайните бунгала са 9 на брой, от които 7 са с по 3 легла и 2 са с по 4 легла. Всички бунгала разполагат със самостоятелен санитарен възел, телевизор, хладилник и веранда. На всяка веранда има масичка с 2 или 3 стола.

Услуги и удобства

Бунгалата разполагат с определени услуги и удобства. За подробности и повече информация, моля обърнете се към условия за ползване или отдел „Социално Обслужване“.

Безплатен Wi-Fi

На територията на затворения комплекс с бунгала е налична безплатна безжична Интернет връзка.

Паркинг

Затвореният комплекс предлага безплатен паркинг за гостите.

Регион и забележителности

Замъкът "Влюбен във вятъра"

Аквапартк "Нептун"

Плаж "Златна рибка"